17 Eylül 2014 Çarşamba

Riot Games'in verdiği hediyeler



Çoğu oyun şirketi, oyunlarında oyunculara oyuna başlarken belli miktarda item, para vs. ile başlatır ve hediye kazanma olanakları sunarlar. League of Legends'in yapımcısı Riot Games şirketi de biz oyuncuları sıfırdan başlatmıyor ve hediye kazanmak için bir kaç tane yolu gösteriyor. Bu yazıda referans olarak gösterilen linkler haricinde bir yere tıklayarak hediye kazanma ihtimaliniz bulunmadığını önemle bildirir ve kötü amaçlı kişilere karşı dikkatli olmanızı öneririz.

Oyuna başlayan herkese 400RP
League of Legends'e başladınız gibi gözünüze çarpan ilk şeylerden biri sağ üst köşedeki RP ve IP'dir. RP riot puanı, IP ise itibar puanının kısaltılmasıdır. IP oyun oynadıkça kazanılabilir ama ilk başladığınızda hediye olarak verilen 400RP'den sonra RP'nizi artırmanın tek yolu para yüklemektir. Başlangıç da hediye olarak verilen 400RP'yi şampiyon ve kostüm alarak harcayabilirsiniz. Ama 400RP sadece en ucuz şampiyonlara yeter ve hiç bir kostüm ise 400RP'ye alınamaz. Onun için indirimleri takip ederek indirimdeki bir şampiyonu veya kostümü almanızı öneririz.

Bir şeyler kazanabileceğiniz diğer fırsatlar
*Hesabını koru exp takviyesi kazan
*Twiter'dan League of Legends'i takip et, Garen ve Dehşet Şovalyesi Garen kazan
*Facebook'dan League of Legends'i beğen, Sivir ve Haydut Sivir kazan

Yukarıdaki fırsatları oyuna girmeden hemen önce çıkan şeyde haberlerin altında geçen sliderlardan ulaşabileceğiniz gibi yukarıdaki yazılardan yapmak istediğinizin üzerine tıklayınca açılan sayfadaki linklere ve nasıl yapıldığı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Bu hediyeleri Riot Games tarafından istenilen şeyleri yaptıktan sonra verilen kodu mağazadaki kodlar bölümüne yazarak alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder